Donnerstag, 4. April 2019

Konsolosluk randevu

NÜFUS Nüfus işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. TÜRKİYE CUMHURİYETİ KONSOLOSLUK İŞLEMLER. ARNAVUTLUK: Türkiye’ye akredite diplomatik, konsolosluk veya. Birinci seçeneğe göre, çalıştığınız ülkedeki. Bunun yanında bu işlemleri nasıl yapacakları ,gerekli belgeler ve ödenmesi gereken harçlar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir.


Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Peki konsolosluklardan hangi işlemler için randevu almak gerekiyor. Randevunuzu nasıl alacağınız konusunda buradan bilgi Alabilirsiniz. E konsolosluk randevu sisteminden yaptırmak istediğiniz işlem türüne göre ,bulunduğunuz ülkelerdeki dış temsilciliklerimizden randevu alabilirsiniz. Aksi halde yeni nüfus cüzdanı için de randevu almanız gerekmektedir.


C kimlik numarası yazılı olmalıdır. Konsolosluk Randevu Alma. Başkonsolosluğumuza gelmeleri önemle rica olunur. Pasaport cüzdan bedeli : 13TL.

Randevu sistemi ‘gmx, web’ uzantılı mail adreslerini tanımamakta olup, randevu almak için kullanılacak mail adreslerinin ‘hotmail, , gmail’ uzantılı olması. Basın bildirisi Almanya Büyükelçiliği Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Genç Fikirler Arıyor! Gitmeyeceğiniz randevuyu iptal etmeyi unutmayınız.


Yazılı tüm başvuruları en kısa süre içerisinde yanıt verilmektedir. Essen konsolosluk çalışma saatleri, adres , telefon , e-posta adresi yazımızın ana başlıklarını oluşturuyor. Temsilciliklerde Yeni TC Kimlik Değişim işlemleri içinde randevu alınız. Tebligat işlemleri için randevu saatleri 12.


Termin vereinbart werden. Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik başvuruları, soyadı beyanı, evlenme ehliyet belgeleri ile diğer belge ve tasdik işlemleri için randevu alınabilmektedir. E-posta mesajlara, resmi tatil günleri hariç, saat içerisinde yazılı veya sözlü.


Vatandaş işlem saati acil durumlar hariç saat 16:itibariyle sona ermektedir. Diğer işlemler için randevu temelli çalışılmaktadır. Posta adresi Menzinger Str.


Die Deutsche Botschaft in Ankara befindet sich auf dem Atatürk-Boulevard im Botschaftsviertel der Stadt zwischen der US-Vertretung und der italienischen Botschaft. Randevu tarihi ve saati seçildikten sonra onay ekranındaki Onayla butonu ile randevu kesinleşmektedir. Alınmış randevuların gerekirse aynı siteye girilerek iptal edilmesi mümkündür.


Hukuk Danışmanlığı birimimiz Pazartesi ve Çarşamba günleri 09.

Karşınıza gelen sayfada eğer ilk kez bu siteye giriyorsanız aşağıdaki gibi bir pencere açılacak ve buradan sizden ülke ve o ülkedeki işlem yapmak istediğiniz konsolosluğu isteyecek. Almanya vize randevu, oturum, aile birleşimi, Alman pasaport kimlik, yenileme, geri dönüş, adres tespiti, soyadı beyanı ve diğer konsolosluk işlemleri.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts