Donnerstag, 11. April 2019

Köln konsolosluğu randevu

Posta adresi Luxemburger Str. Hürth Deutschland (Giriş Köln Strasse üzerinden) E-posta konsulat. Köln konsolosluğumuzdan hangi işlemler için randevu alabilirsiniz?


Türk konsoloslukarından yapacağınız tüm işlemler için randevu alabilirsiniz. Bunun yanında almış olduğunuz randevularınızı e- konsolosluk randevusunu sistemden sorgulayabilir , isterseniz iptal edebilirsiniz. C kimlik numarası yazılı olmalıdır.

E konsolosluk randevusu alabilmeniz için kimlik kartınızda T. Konsololuk randevu sisteminin hayata. Aksi halde yeni nüfus cüzdanı için de randevu almanız gerekmektedir. MITTEILUNG - Rechtsberater Türkisches Generalkonsulat Köln 16.


Kimlik Kartı çıkarma işlemleri, Eski nüfus cüzdanını değiştirme işlemlerini konsoloslukta yapabilmektedir. Vize başvuru ve randevu işlemleri yalnızca Ankara, İstanbul ve İzmir Almanya konsolosluğu aracılığı ile gerçekleştirilebilmektedir. KÖLN BAŞKONSOLOSLUĞU Adres: LUXEMBURGER STR.


Randevu Karlsruhe Rintheimerstr.

Hukuk Danışmanlığı birimimiz Pazartesi ve Çarşamba günleri 09. Bu servislerde işlem yaptırmakisteyenlerin konsolosluğa gelmeden önce mutlaka randevu almalarıgerekmektedir. Hastanelere online randevu alma, mhrs randevu , telefonla randevu , hastaneler hakkında güncel bilgiler, hastane.


Başkonsolosluğumuzda askerlik, pasaport, T. YENİ KİMLİK KONSOLOSLUK RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ. Vekaletname vermek için, vekaleti verenin konsolosluk memuru önünde bizzat bulunması ve kimliğini ispat eden evrakları ibraz etmesi gerekmektedir (adı ve soyadı, doğduğu yer ve doğum tarihi,baba adı, ana adı). Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarımız bu yıl başlayan Yeni T. Kimlik kartı randevusu Alo 1hattı üzerinden, ayrıca nüfus müdürlüğünün randevu sayfasından randevu alabilir. Termin vereinbart werden. Cumartesi Pazar günleri hafta tatili olduğu için kapalı.


Eylül günü gerçekleşen hırsızlık olayında toplam bin Euro çalındı. Bilgi taleplerinizi consulate. Bizimle Yazar mısınız? Firmamız herhangi bir konsolosluk , fahri konsolosluk ya da aracı kurumla anlaşma içerisinde değildir. Firmamız vize işlemlerinde uzmanlaşmış ticari,turistik,aile birleşimi.


E- konsolosluk hizmetleri çerçevesinde başlatılan e- randevu yöntemiyle artık vatandaşlar konsolosluklardan randevu alarak beklemeden işlemlerini kısa sürede yaptırabilecekler. Wir verurteilen, dass es heute am 16. September von deutschen Behörden den Mitgliedern der Terrororganisation PKK in Köln erlaubt wurde eine Propagandaveranstaltung durchzuführen.

Unsere Reaktion wurde dem deutschen Botschafter, der ins Auswärtige Amt der Republik Türkei einbestellt wurde, klar zum Ausdruck gebracht. Hangi işlemler için e konsolosluk randevu alınır? Online pasaport randevu , nvi, e-pasaport başvurusu, pasaport işlemlerinde gerekli olan evraklar, makaleler, yardım, blog, internet randevu rehberi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts