Montag, 5. Oktober 2015

E konsolosluk randevu

Hangi işlemler için e konsolosluk randevu alınır? Pasaport cüzdan bedeli : 13TL. E konsolosluk randevusu alarak evlilik işlemlerinizi bulunduğunuz ülkedeki ilgili konsolosluklarımızdan gerçekleştirebilirsiniz. Konsolosluk noter işlemleri nelerdir?


Aksi halde yeni nüfus cüzdanı için de randevu almanız gerekmektedir.

C kimlik numarası yazılı olmalıdır. Yurtdışında yeni kimlik kartı. AGİT anlaşması nedir amsterdam konsolosluk randevu alma Avusturya Bregenz Noter işlemleri Bregenz konsolosluk vekaletname işlemleri cipli kimlik kartı çıkartma yurtdışı ekimlik kartı konsolosluk e konsololuk pasaport randevu e konsolosluk e konsolosluk pasaport randevu e konsolosluk randevu ekonsolosluk randevu e konsolosluk randevu.


Genellikle vekalet vermek amacıyla noter işlemleri için konsolosluklara başvuruda bulunuluyor. Karşınıza çıkan sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “ RANDEVU AL” butonuna tıklayıp randevu işlemine başlayabilirsiniz. Stuttgart Türk konsolosluğundan hangi işlemler için randevu alınır?


Essen konsolosluk çalışma saatleri, adres , telefon , e-posta adresi yazımızın ana başlıklarını oluşturuyor.

Başkonsolosluğun görev bölgesi Arnsberg İdari Bölgesi, Düsseldorf. Yeni verilen pasaportlar hakkında şunu da sakın unutmayın. Eskiden pasaportlar değiştirilmeden uzatma ve yenileme işlemleri. Randevunuzu nasıl alacağınız konusunda buradan bilgi Alabilirsiniz.


Nasıl Randevu Alacağım ? Posta adresinin doğru yazılmış olmasına özellikle dikkat edilmelidir. Randevu almak için lütfen buradan devam ediniz Ana sayfa Sayfasına Geri dön. Randevu sistemi ‘gmx web’ uzantılı mail adreslerini tanımamakta olup randevu almak için. Kaleiçi Old Town Festivali.


Basın bildirisi Almanya Bü. Başkası adına başvuru yapamazsınız ya da başkası adına pasaport alamazsınız. Bir başkası da sizin için bu işlemleri gerçekleştiremez.


Randevu aldıktan sonra belirlenen gün ve saatte sizlerden istenilen belgeleri toparlamanız beklenir. Zurück zu: Startseite Verwandte Inhalte. Pressemitteilung Die deutsche Botschaft sucht junge Ideen für eine nachhaltige Welt!


Artikel Datenschutzerklärung.

Bu sistemle, yurtdışına seyahat eden vatandaşlarımıza “ e-konsolosluk ” sitesi üzerinden kayıt imkanı getirilmiştir. Karşınıza gelen sayfada eğer ilk kez bu siteye giriyorsanız aşağıdaki gibi bir pencere açılacak ve buradan sizden ülke ve o ülkedeki işlem yapmak. Bu nedenle, vatandaşlarımızın randevu saatleri konusundaki olası kaymaları anlayışla karşılamalarını rica ediyoruz. Tabiatıyla bu yeni uygulamanın zaman içinde iyileştirilmesi için vatandaşlarımızın değerli katkı ve önerileri memnuniyetle karşılanacaktır.


E-posta mesajlara, resmi tatil günleri hariç, saat içerisinde yazılı veya sözlü. DUYURU Eski tip pasaportların ita ve temdit işlemlerinin 31.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts