Mittwoch, 15. Januar 2014

Hannover konsoloslugu randevu alma

Türk vatandaşı olanlar T. Hannover konsolosluğumuzdan hangi işlemler için randevu alabilirsiniz? Evlenme Ehliyet Belgesi (Ehefähigkeitszeugnis) Almak İçin Gerekli Belgeler: 3. YURTDIŞINDA BULUNAN ÖZÜRLÜ YÜKÜMLÜLERİN ASKERLİK MUAFİYET İŞLEMLERİ İÇİN GETİRMELERİ GEREKEN BELGELER: 11. E konsolosluk randevusu alabilmeniz için kimlik kartınızda T.

Aksi halde yeni nüfus cüzdanı için de randevu almanız gerekmektedir. C kimlik numarası yazılı olmalıdır. NÜFUS Nüfus işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.


Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. NASIL RANDEVU ALINIR? Randevunuzu nasıl alacağınız konusunda buradan bilgi Alabilirsiniz. Konsolosluk Randevu Alma.


Randevu tarihi ve saati seçildikten sonra onay ekranındaki Onayla butonu ile randevu kesinleşmektedir.

Alınmış randevuların gerekirse aynı siteye girilerek iptal edilmesi mümkündür. Randevu sistemi ‘gmx, web’ uzantılı mail adreslerini tanımamakta olup, randevu almak için kullanılacak mail adreslerinin ‘hotmail, , gmail’ uzantılı olması gerekmektedir. Vize alabilmek için konsolosluk. Sağ üst köşede ülke olarak.


Burada yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için açıklama getirmek istiyorum. Termine geholt haben, müssen an diesem Tag bei unserem Generalkonsulat erscheinen und dann vor Ort eine Wartenummer ziehen. Wochen unserem Generalkonsulat zugeschickt. Unsere Staatsbürger, die weiter.


Ev alım satımı tapu işlemleri için vekaletname verme, boşanma işlemleri için vekaletname verme ,veraset ilamı çıkartma için noter. Yaptıracağınız işlem türüne göre gerekli evrak ve ödenmesi gereken harç ücretlerini linkini paylaştığımız resmi sayfadan öğrenebilirsiniz. Başkonsolosluğumuzda tüm işlemler randevuyla yapılmaktadır.


Tebligat işlemleri için randevu saatleri 12. Pasaport teslim işlemleri saat 08. Hastanelere online randevu alma , mhrs randevu , telefonla randevu , hastaneler hakkında güncel bilgiler, hastane. Askerlik Uzatma Almanya - Askerlik Erteleme Islemleri. Daha sonraki adımda ise sizden yapmak istediğiniz işlem türünü seçmeniz istenecektir.


Biz burada ” Vatandaşlık ” işlemini tıklayarak bir sonraki sayfaya geçiyoruz.

Kimlik Kartı çıkarma işlemleri, Eski nüfus cüzdanını değiştirme işlemlerini konsoloslukta yapabilmektedir. YENİ KİMLİK KONSOLOSLUK RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ. Nöbetçi telefonumuzu mesai saatleri dışında sadece acil durumlar için aramanızı önemle rica ederiz.


Bilgi taleplerinizi consulate.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts