Freitag, 27. September 2019

Starea civila sector 1

Nu se vor oficia căsătorii în zilele de 09. DIRECȚIA PUBLICĂ DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR ȘI STARE CIVILĂ SECTOR , cu sediul în Bld. Mareșal Alexandru Averscu nr. Eliberarea actelor de identitate pentru persoanele rezidente în sectorul , Bucureşti - Transcrierea actelor de stare civilă înregistrate la autorităţile locale din străinătate - Înscrierea menţiunilor primite din străinătate cu privire la modificarea statutului civil al persoanei Adresa: Piaţa Amzei nr.


Oficiul starii civile sector Adresa: Bd.

Sector Telefon 021. Serviciul de stare civilă primăria sectorului – Bucureşti. Acest site este pus la dispoziţie de Primăria sectorului 1. Direcţia Stare Civilă a primăriei va funcţiona începând de luni, aprilie ac.


Bulevardul Mareşal Averescu nr. E o bataie de joc cu Starea civila din sectorul ,suni la trei numere de telefon si nu raspunde nimeni ,din cand in cand cred ca mai ridica receptorul si il lasa putin ridicat ca sa sune ocupat cand apelezi la ei. Sunt niste nesimtiti. Cum poti sa afli o informatie ,trebuie sa mergi personal la ghiseu ?

E de cacat sistemul asta din romania ,nu. Compartimentul de evidenţă a persoanelor nr. Centrul Comercial Grand Arena Berceni din Bd. Programul de lucru cu publicul: Luni, Miercuri, Joi, Vineri 8. Incepand din data de 15. Pentru evitarea aglomeratiei se vor da numere de ordine pana la numarul pentru fiecare zi de joi.


Agenția Servicii Publice Mun. Aleksandr Pușkin, 42. Te invit să priveşti postările de mai jos, pentru a găsi puţină inspiraţie. Fata din filmarea lui Cumpănaşu rupe tăcerea!


Nu vreau să mai apar la televizor. Monitorul Oficial in care a fost publicata cererea de schimbare a numelui sau prenumelui (se recurge la asta, in urma completarii unui formular tip procurat de la Starea Civila ). BIROUL CERERI Acest birou se ocupa cu eliberarea duplicatelor dupa actele de stare civila respective certificatele de nastere, casatorie si deces. Metodologia cu privire la aplicarea unitara a dispozitiilor in materie de stare civila , aprobata prin H. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.


Fotografii la cununie civila sector.

Mai jos vii prezint pe Cristina si Sandy ( de nationalitate Indiana ) care au fost primii clienti din acest an. Creând umbre aspre pe fețele oamenilor direct la ieșirea din Starea Civilă. Transcrierea sau inscrierea in registrele de stare civila române a faptelor şi actelor de stare civilă petrecute în străinătate, apartinand cetatenilor romani aflati in strainatate. Bineînțeles, acest lucru nu ne-a împiedicat să creăm o poveste minunată în poze după cum se observă în acest album de cununie civilă.


Asa ca au hotarat sa faca nunta la tabara de sculptura (din apropiere de Buzau), un loc uitat de lume, ca sa simta ca sunt intr-o excursie, excursia nuntii lor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts