Donnerstag, 23. Juni 2016

Almanya konsolosluk vize

Almanya konsolosluk vize

Vize ücreti Euro karşılığı TL olarak nakit olarak ödenmektedir. Neredeyse her bölgeye başkonsolosluklar, konsolosluklar ve fahri konsolosluklar açılmıştır. Vize ve konsolosluk hizmetlerimiz ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz! Görev bölgesi Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsamaktadır.


Almanya vize başvurusu. NEMLİ: Vize bölümü yoktur. Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Bay hat alles für Sie! Randevu Talep Formunu doldurabilirsiniz.


Formu doldurduğunuzda mesai saatlerimiz içerisinde tarafımızdan size dönüş sağlanarak randevunuz oluşturulacaktır. Dolayısıyla toplamanız gereken evrak. Tüm turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, oturum izni ve.


Konsolosluk yerine vize başvuru merkezlerinden yakın tarihlerde yapabilirsiniz. ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIIIIIIIN! Umarım işinize yarar.


Başvurunuzu gerçekleştirmeden önce burada yer alan form aracılığı ile randevu talebinde bulunabilirsiniz. Pazartesi gününden cuma gününe kadar saat 08. Hafta sonları ve resmî tatillerde kapalıdır.


Bu harcı yatırmayan kişilerin vize işlemlerine başlanmaz. Vize başvurusu yapanların yaşından gün almamış çocukları varsa bu çocuklar için vize ücreti ödemezler. Bu gibi durumlarda öncelikle randevu talep etmeniz gerekecektir. Ancak, Avusturya, Belçika, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, Lüksemburg, Portekiz ve Yunanistan gibi Schengen ülkelerinde yasal ikamet izniniz.


Almanya konsolosluk vize

Gerekli evraklarınız ile size verilen randevu tarihinde zorunda olan parmak izi vermek zorunluluğu vardır. Belgeler hazırlanırken bu akıldan çıkarılmamalıdır. Vize görüşmesinde dikkat etmeniz gereken noktaları ve tüyoları maddeler halinde sıraladık.


BİZİM ARACILIĞIMIZ İLE VİZE İŞLEMLERİNİ DAHA HIZLI GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ. Bu nedenle vize başvurunuzun seyahatinizden gün öncesinden tamamlanmış olması gerekmektedir. Fakat konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak sürenin uzayabileceğini göz önünde bulundurunuz. Bu yüzden seyahat başlangıç tarihinizden ay önce vize başvurunuzu yapmış olmanız tavsiye edilmektedir.


Ayrıca başvurunuzun durumuna göre konsolosluk sizden bazı işlemleri için ücret talep edecektir, bu ücretlerle ilgili detaylı bilgiyi bizi arayarak öğrenebilirsiniz. Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Firmamızın vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts