Mittwoch, 29. Juni 2016

Ajutor social in germania pentru romani

Wohngeld se acorda atat persoanelor care locuiesc cu chirie cat si celor care locuiesc in imobile private, atat pentru imobilele noi – Neubau cat si pentru imobile vechi – Altbau, persoane care pe baza veniturilor lunare se afla in imposibilitatea de a- si plati chiria. Acest ajutor nu preia în totalitate costurile locuinței ci este doar o subvenție care preia parțial aceste costuri. Cu alte cuvinte: nu oricine are acces automat la ajutoare sociale.


Eu cred ca solutia pentru ajutorul social poate fi rezolvata, relativ simplu, elegand si nefacand din persoana pe ajutor social o victima sau “infractor”. Acest ajutor iti permite sa stai acasa o perioada de cateva luni, pana cand reusesti sa detii un nivel de incepator de limba germana.

In urma unor sesizari ale functionarilor, Parchetul a confiscat recent mai multe automobile de lux din parcarile a doua Jobcenter, centre de acordare a ajutorului social , din orasul renan Duisburg. Bolizii, printre care se numara. Ei vor fi exclusi de la ajutor social.


Cine si pentru cat timp poate primi ajutor social ? Pentru familia si copiii dumneavoastra, mergeti la primarie si cereti ajutorul social. Atentie, este un ajutor lunar pe care statul vi-l acorda pe o perioada de sase luni. La expirarea acestui termen, puteti depune o noua cerere pentru inca sase luni.


Pentru a evita această măsură, ministrul Muncii va schimba legea şi va impune o condiţie aproape inimaginabilă pentru imigranţii români.

Mai mult, imigranţii UE care nu îşi găsesc un loc de muncă nici. Ipocrizia sare în ochi din prima, este cât se poate de evidentă, ținând cont de faptul ca Andrea Nahles este Secretarul-General al Partidului Social Democratic. Folosim cookies pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi instrumente aplicațiilor social media și pentru a analiza traficul. De asemenea împărtășim informații despre comportamentul dvs.


Germania Caroseriile de lux și ajutorul social. Prima condiție pentru a primi ajutor de șomaj este înregistrarea personală la Agenția locală pentru Ocuparea Forței de Muncă - Arbeitsamt. Pe perioada ajutorului de șomaj, șomerii au obligația să stea la dispoziția agenției și să fie pregătiți să accepte locurile de muncă oferite de aceasta.


Venitul minim garantat reprezinta o forma de asistenta sociala si se asigura prin acordarea unui ajutor social lunar. Ajutorul social sub forma de venit minim garantat. Au dreptul la venit minim garantat familiile si persoanele singure, cetateni romani. Dar, atrage atenţia agenţia de presă dpa.


Tribunalul social din landul Renania de Nord-Westfalia a decis ca toti cetatenii romani au dreptul sa primeasca ajutor social din fondul denumit “Hartz IV”. Decizia pronuntata pe noiembrie a fost bazata pe principiul nediscriminarii intre cetatenii diferitelor state membre ale UE. Povestea este in felul urmator, sunt aici cu sotia de an, avem contracte nedeterminate dar la decembrie plecam din firma, ne-am depus preavizul din cauza unor neintelegeri cu sefii de tura si ulterior si cu seful mare.


Sunteţi eligibili pentru acest tip de asistenţă socială dacă îndepliniţi anumite condiţii care se referă la situaţia familială (componenţa familiei şi statutul social al fiecărui membru) şi situaţia materială a familiei. Pentru a primi alocaţia de îngrijire a familiei trebuie să întocmiţi un dosar pe care îl depuneţi la.

Valoarea acestora se cumulează, deci. Pentru copii cred ca se poate obtine Kindergeld( alocatie) pentru asta trebuie suspendata cea din ro. Ca si idee nu este recomandat sa mergi la Jobcenter proaspat venit sa ceri ajutoare pentru ca te.


Măsura i-ar viza în special pe imigranţii din ţările Europei Centrale şi de Est, inclusiv România şi Bulgaria, informează AFP. Evident ca nu trebuie sa ai varsta de pensionare, adica sa ai sub de ani. Like sau Distribuie daca.


Pentru cine este interesat si se incadreaza, solicitati acest ajutor ( Wohngeld). Trebuie sa nu primesti alte ajutoare de la stat si sa fii intr-o situatie financiara precara. Banii primiti nu se ramburseaa si va sunt de folos pentru a va pastra locuinta in perioadele mai grele.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts