Donnerstag, 31. März 2016

Ambasada romaniei la viena

Ambasada romaniei la viena

Cancelaria ambasadei. Pentru operativitate utilizaţi corespondenţa electronică! Actualitatea ambasadei. Anunț important privind programul Secției consulare a ambasadei.


Centrul Unic de Apel din România, iar un operator vă va oferi informaţii consulare generale. Rugăm să comunicaţi, în solicitare, care. Aceasta galerie are imagini. Concert de muzică populară pentru comunitatea românească din Vien.


Vezi mai jos cum îți poți dezvolta pagina pentru a atrage mai mulți clienți! Over 000vacation rentals and hotels worldwide. Special rates for members.


Ambasada romaniei la viena

Elenă ale Slovaciei, Poloniei,… Citeşte mai mult. Ziua Armatei Romaniei. Ioan Holender, celebrat la A. Deschiderea conferinței Țările din Europa Centrală și de Est și Uniunea Europeană, de ani de la căderea comunismului 12.


Acest telefon este strict pentru situaţii de urgenţă (decese, accidente cu victime, situaţii de pericol, calamităţi). La acest număr nu se fac programări şi nu se furnizează informaţii consulare. Mesajul ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu cu ocazia Zilei Naţionale a României.


Programarea se poate face prin accesarea site-ului Econsulat. Nu apelați la serviciile unor persoane sau societăți de consultanță care pretind a fi colaboratori ai oficiilor consulare. Puteți fi victime ale infracțiunii de înșelăciune. Eugen Constantin Predatu.


Ministru Consilier, Prim-colaborator. Viena la picioarele unei românce. Marcarea Zilei Naţionale a României la Sofia. Codul de procedura civilă și Codul de procedură penală. Ambasador: Dna Silvia DAVIDOIU.


Ambasada romaniei la viena

Cererea de înscriere a nașterii se depune la misiunea diplomatică sau la oficiul consular acreditat în statul în care a avut loc nașterea, de părintele cetățean român sau, dacă ambii părinți sunt cetățeni români, poate prezenta cererea unul dintre ei. Programări servicii consulare pentru paşapoarte la adresa de e-mail: moscova. Regimul de democrație directă, cunoscut sub numele de Landsgemeinde, există încă în cantoanele Appenzell, Rodes-Intérieures si Glarus. In toate celelalte cantoane poporul se exprimă prezentându-se la urne.


Apelând acest telefon veţi fi direcţionat către un operator din România, fără costuri suplimentare. Operatorul care va prelua apelul vă va furniza informaţii consulare generale. Participarea secretarului de stat pentru afaceri europene, Iulia Matei, la reuniunea informală a secretarilor de stat pentru afaceri europene și a secretarilor generali din statele membre UE.


Sărbătorirea Zilei Naționale a României la Lectoratul de limba română și vizi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts