Freitag, 22. April 2016

Almanya aile birleşimi vizesi

Almanya aile birleşimi vizesi

Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların fotokopileri ile birlikte başvuruda hazır bulunmanız gerekmektedir. Lütfen Kanalıma Abone Olmayı ve. Aile Birleşimi : Familienzusammenfuhrüng Aşağıda belirtilen belgelerin hem asıllarının hem fotokopilerinin ibraz edilmesi gereklidir: 1. Ancak sizin evliliğiniz bu şartı sağlamadığı için evlilikten bağımsız oturum talep edemezsiniz. ALMANYA AİLE BİRLEŞİMİ VİZESİ. Müsaadesi Başvuru Formu.


ALTIN GEÇİT’’ tarafından kurs süresince doldurulur, 3. Pasaportun aslı ve adet fotokopisi. Bu başvuruyu gerçekleştirmek için gerekli evraklarınızı hazırlamalı ve konsoloslukların belirlediği saatlerde randevu almalısınız. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Uzun dönem vize başvuruları bu üç kurumdan birine ikamet adresinize bağlı olarak yapılmaktadır. Bay hat alles für Sie!


Almanya aile birleşimi vizesi

Durumu daha net olan, evrakları tam eksiksiz olan, mülakatta sorulara net cevaplar veren kişilerin vize başvurularının sonuçlanması genelde daha kısa sürüyor. Evlendikten sonra soyadı değişen vatandaşların mutlaka yeni soy isimleriyle pasaportlarını yenilemeleri gerekmektedir. Bende farklı bir ülke için aile birleşimi vize başvurusu yaptığımdan dolayı, en kötüsü bir şey yapamadan beklemektir. Bu konuda tecrübeniz yok ise mutlaka bizden destek alınız.


Vize talep dilekçesi (Konsolosluğa hitaben yazılacak dilekçe Aile birleşimi hakkında tüm detaylı bilgileri içermelidir) 2. Aile birleşim vizesi alanlar, belirlenen süre aralığında gittikleri ülkede ikamet etme ve çalışma hakkına sahip olurlar. Aile birleşimi vizesi , Turistik Vize, Çalışma vizesi ve Kolay Vize kategorilerinde vize hakkında ücretsiz bilgi platformu. Vize başvurusunda diğer vize türlerine göre farklı belgeler. Almanya Aile Birleşimi Vizesi. Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği (Formül B).


Yabancı uyruklu eşin bilgilerini içermelidir. Bu başvuru ücreti alacağınız danışmanlık hizmet bedellerini veya kargo ücretlerini kapsamamaktadır. Bu randevular konsolosluklar üzerinden yapılmaktadır. Romanya Aile Birleşimi Vizesi Kaç Günde Çıkar? Aile birleşimi , halk arasında “evlilik vizesi ” olarak da bilinen uzun süreli vize alım sürecinin adıdır.


Genel anlamda yabancı bir ülkenin vatandaşıyla yurtdışında evlilik yapan Türk vatandaşlarının başvurabileceği özel bir vize türüdür. Bu yapısı nedeniyle turistik vize gibi diğer vize türlerinden çok daha. Amerika Vizesi Aile Birleşimi.


Almanya aile birleşimi vizesi

Türkiye’de yeni bir pasaport çıkarmak üzere Türk makamlarına. Afganistan Vizesi Aile Birleşimi. Yukarıda belirtilen şartların yerine getirilmesi durumunda, henüz yaşını doldurmamış çocuklara aile birleşimi vizesi verilebilir.


Avusturya Vizesi Aile Birleşimi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.