Mittwoch, 10. September 2014

Alocatia in germania

Alocația pentru copii în Germania se plătește din prima lună de viață, sau din acea lună, când a fost înregistrat copilul la reședința sa în Germania. Dacă din anumite motive nu ai reușit să ceri alocația pentru copii de la început, atunci în prima plată va fi inclusă toată suma restantă adunată. Alocatia pentru copii in Germania se plateste din prima luna de viata, sau din acea luna, cind a fost inregistrat copilul la resedinta in Germania. Daca din anumite motive alocatia pentru copil nu ati reusit sa o inregistrati deodata, atunci in prima plata vor include toata suma adunata.


Alocatia in germania

In ultimii ani alocatia pentru copii – Kindergeld – s-a marit de cateva ori. Din acest an, s-a marit din nou. Asigurari de sanatate,servicii avocatura, acte formulare ,firme,PFA avize si aprobari,inmatriculari auto ,Traduceri Diplome certficate apostila,Locuri de munca job. Detine o viza de resedinta permanenta in Germania (Niederlassungserlaubnis) 3. Detine dreptul de sedere temporara in Germania (Aufenthaltserlaubnis). Alocatia pentru mama- Mutterschaftsgel este eliberata de Casa de Asigurare medicala si se aloca saptamini inainte de nastere si saptamini dupa nastere.


Cetatenii straini care locuiesc in Germania pot de asemenea aplica pentru alocatia pentru copil (Kindergeld), atata timp cat acestia au un permis de sedere valabil. Al trei-lea copil-1euro, al patru-lea copil-2Euro. Eu sunt mama unui copil de ani si traiesc in romania.


Sotul lucreaza cu forme legale de ani in germania. La mutarea în Germania, alocaţia din România va fi sistată. Plata alocaţiei pentru copii se poate obţine şi retroactiv, de la data înregistrării, în cazul în care părintele care lucrează de o mai lungă perioadă în Germania nu a aplicat de la început pentru primirea alocaţiei. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. In Germania toti copii care nu au implinit ani au dreptul la o suma de bani lunara, numita Kindergeld.


In Romania se numeste alocatie pentru copii , dar evident este mult mai mica decat cea primita in alte tari din Uniunea Europeana. Bay hat alles für Sie! Românii din Germania pot depune şi online cererea pentru alocaţie. După completare, cererea trebuie să fie listată şi semnată, apoi transmisă, împreună cu copiile documentelor de identitate şi o adeverinţă eliberată de angajatorul german din care să reiasă data la care s-a început activitatea lucrativă în Germania ”, transmit reprezentanţii AJPIS.


Mai mult cat atât, cetățenii UE care lucrează în Germania au dreptul la alocația germană chiar dacă copii au rămas să locuiască în țara de origine. Spre exemplu, dacă tata lucrează legal în Germania , copii rămânând acasă în Polonia, sunt eligibili pentru alocația germană. In Germania , alocatia pentru primul si al doilea copil este de 1euro pentru fiecare. Pentru al treilea copil se platesc 1euro iar pentru al patrulea si pentru toti cei care urmeaza dupa el cate 2de euro. Intrebarea mea este trebuie sa renunt la alocatia din Romania sa poata primi Sotul in Germania.


Alocatia in germania

Va rog un sfat ar trebui sa returnez alocatie din Romania de care am beneficial pana acum VA rog un sfat sami dati. Dorim sa mutam alocatia pe numele sotului deoarece el lucreaza aici are contract si noi ne reintoarcem in tara si nu doresc sa mi pierd indemnizatia. Se poate face ceva sau trebuie sa facem dosarul din nou pe numele sotului? Va multumesc din suflet pentru orice informatie. Cu respect Monica Stanciu.


De aceasta alocatie beneficiaza toti copiii cu varsta de pana la ani, dar si tinerii majori, cu conditia ca acestia sa frecventeze cursurile invatamantului liceal sau profesional.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts